1000 työpaikkaa tarjolla -messuilla Joensuussa

Olimme viiden hengen tyttöporukalla markkinoimassa kouluamme 26.2.2016 Joensuussa 1000 työpaikkaa tarjolla -messuilla. Siellä esiteltiin paikallisten yritysten tulevia kesätyöpaikkoja sekä jatkokoulutusmahdollisuuksia nuorille.

1000duunia

Mamkin ja Kyamkin pisteellä työskenteli yhteisöpedagogi-, restonomi- ja tradenomipiskelijoita: Elisa, Sini, Jasmiina ja Elisa.

Mamkin ja Kyamkin pisteellä työskentelimme kahden sekä kolmen hengen porukoissa. Työtehtävinämme olivat koulun sekä eri koulutusten esittely, markkinointi ja omien kokemusten kertominen sekä arvontaan osallistumisen houkuttelu. Pääpalkintona arvonnassa oli SUP-lauta. Lisäksi pisteellämme oli tarjolla kevään haun hakijan oppaita. Arvontaan osallistuneet palkittiin lakupatukoilla niin kaun kuin niitä riitti.

Toisen porukan ollessa työvuorossa toinen porukka pääsi myös itse vapaasti tutustumaan työtarjontaan ja koulutuksiin Itä-Suomen alueella sekä kuuntelemaan vierailevaa tähteä Riku Rantalaa.

Työaikamme oli itse tapahtumassa yhteensä noin neljä tuntia, joka kului kaikkien mielestä todella nopeasti. Matkoineen reissuun kuluikin sitten oikeastaan koko päivä. Esittely oli mukavaa ja rentoa vaikkakin välillä hektistä ruuhkapiikin iskiessä tapahtuman alettua.

Yhteisöpedagogiopiskelija Elisa

1000duunia2

Kahvitauolla

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s